JOHAN'S LID utilitza "COOKIES" para garantitzar el correcte funcionament del nuestre portal web, milloorant la seguretat, per obtener una eficacia i una personalització superiors, per recollirr dades estadístiques i para mostrar-vos publicitat relevante.
Si continúeu navegant o premeu el botó "ACEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu us. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.

 
D'acord Més informació
Consulta'ns: Contacte: 609 782 000


Detectives Manresa

ENCÀRRECS DE FEINA PER MOTIUS LABORALS I FAMILIARS

Detectius Johann's, també coneguts com Detectius Manresa, asseguren que són els únics que tenen l'operatiu central a Manresa i que altres agències hi tenen delegacions. El seu gerent, Johann's Lid, contesta les nostres preguntes.
Quines són les principals tasques que s'encarreguen avui dia als detectius privats?
Hi ha dos grans sectors que demanen investigació: empreses i temes familiars amb diversos matisos.
Hi ha més vigilàncies per motius laborals, matrimonials, familiars o econòmics?
Els dos principals eixos són el laboral i el familiar; podríem dir que, últimament, un tant per cent més elevat de temes familiars, ja que l'última reforma laboral ens va deixar molts temes coixos, que abans s'investigaven més i ara no.

"El què es veu per la tele no ens beneficia"

En què ha canviat la manera de treballar de la investigació privada d'anys enrere?
Avui en dia hi ha per part de la gent normal del carrer, inclosos treballadors d'empreses, molta més informació que a nosaltres no ens beneficia i a ells sí, per exemple, programes de tele que expliquen sistemes de seguiment, sistemes de vigilància, pel·lícules que, al meu criteri, són molt boniques però que ensenyen massa, encara que tot no sigui verídic i real. Per això, la gent creu que està més informada.
Les tecnologies, i especialment les xarxes socials, formen part de proves i també de pistes per als investigadors?
Evidentment moltes pistes les trobem a les xarxes socials, que la gent no sap que són més fàcils d'esbrinar del que es pensen i per aquí es poden estirar molts fils.
La discreció deu ser una de les principals eines de l'investigador, és difícil mantenir-la quan es treballa en ciutats de la mida de Manresa?
Evidentment que la discreció és una de les principals eines, no sols a Manresa, sinó a qualsevol lloc i poblet per petit que sigui. Has de saber com entrar en el tema que vols, sense aixecar sospites i fer amistat deixant sempre portes obertes per si més endavant s'escau qualsevol aclariment.
Professionalment, ens pot dir el cas que li ha representat més dedicació i per què?
El de més dedicació és un que actualment tenim entre mans i, evidentment, no podem parlar-ne. Més endavant, dintre d'uns anys, potser sí.

Els detectius es disfressen

S'ha hagut de disfressar alguna vegada per passar inadvertit? De què?
Sí, amb perruques i bigotis, amb gorres, jaquetes reversibles, però jo sempre dic que anem disfressats de casa. Podem ser qualsevol ofici que necessitem, amb una mica d'enginy.
Les administracions contracten també els investigadors privats, en quins casos?
Les administracions contracten més del que podria semblar, però, per discreció, no podem dir quines. És fàcil endevinar-les: allà on hi ha treballadors hi pot haver problemes. També quan hi ha reunions importants per saber que el local o oficina està net d'escoltes o altres sistemes de gravació, àudio i vídeo.
La situació política que viu el país incideix d'alguna manera en la seva professió?
No particularment, però podria ser que, en un temps, si no canvia la cosa, ens afecti. Per exemple, encara que la situació política sigui rara, sempre hi haurà empreses amb problemes o gent física que té problemes amb els fills, l'exparella o els veïns. Per sort nostra.

Article Publicat al periòdic FREQíÜENCIA del 6 de Novembre al 6 de Desembre

DETECTIUS JOHANN'S LID - DETECTIUS MANRESA - DETECTIU ECONOMIC I EFICAÇ

 
DETECTIUS JOHANN'S LID
DETECTIUS MANRESA
DETECTIU ECONOMIC I EFICAÇ

Explicaré una experiència real , amb un detectiu real. El seu nom no importa , el més important és el fet .
Un client volia fer una investigació d'una baixa laboral. Per saber si era certa o no. Va contactar amb nosaltres i li varem fer un pressupost per una setmana. Quan li varem donar el pressupost , va dir-nos que havia contactat amb un altre detectiu, que li cobrava per una setmana el mateix que nosaltres li cobràvem per un dia .
Nosaltres , evidentment , tenim els nostres honoraris que poden ser mes o menys ajustats que d'altres , però una diferència tan gran era il·lògica .
Al cap d'unes setmanes va tornar el client i ens va explicar que el judici l'havia perdut , i nosaltres li varem preguntar perquè? El client ens va explicar el següent :
El detectiu barat , que havia contractat , nomes es va dedicar a anar a fer una fotografia cada dia al lloc de treball on estava localitzat l' investigat. El detectiu en el seu informe va suposar que sortia de casa seva a una hora determinada i tornava a una altre , però evidentment no ho va contrastar. Va pensar que amb una fotografia al lloc de treball n'hi hauria prou.

ERROR¡¡¡¡¡

L' informat va demostrar que al mati , primer anava a recuperació a un massatgista i va dir que les fotografies eren certes , però estava substituint uns minuts al dia a un amic , per fer-li un favor.
La conclusió de tot això és que va haver de indemnitzar al treballador amb les quantitats que va dir el jutge. D'aquesta manera, el què s'havia estalviat per una banda, ho va haver de pagar molt mes car per l'altre.
 
Quin va ser el problema¡¡¡¡¡¡?

La diferencia de preu estava justificada , doncs nosaltres els serveis els realitzem de manera eficaç i realista, és a dir, som notaris de la realitat. Investiguem des que l'informat surt de casa seva fins que hi torna. I això evidentment son unes hores , que poden ser entre 8 i 10 cada dia, que evidentment es cobren .
El que no es pot suposar mai es que farà l' investigat. El detectiu citat va suposar que sortia a aquella hora, però no va fer el seguiment correcte , amb el que devien ser 2 o 3 hores , per lo que el resultat no era correcte , com ho va demostrar el resultat del judici .

Conclusió final:

Si es vol un bon servei s'ha de pagar el correcte , s'ha de fugir de preus massa baixos , perquè a un lloc o altre t'estan enganyant i els resultats ho demostren.
A Detectius Manresa o Johann's Lid , creiem que la feina s'ha de fer correcte i cobrar el just per ella. Estem oberts a qualsevol consulta i ens emotllem al poder adquisitiu de tothom , però sense enganyar a ningú i oferint-li les millors condicions adaptades al seu pressupost. Garantia assegurada als nostres clients de preu- qualitat.
 

Els detectius privats sobreviuen investigant baixes laborals

Els escassos investigadors particulars que operen a la Catalunya central aguanten el tipus

JOSEP SALLENTMANRESA "Jo sempre explico el mateix als meus clients. Si a un empresari li pot costar 60.000 o 70.000 euros acomiadar un treballador que està de baixa i de qui té sospites que està treballant per a la competència, però sense proves... li resultarà molt més econòmic contractar un detectiu privat: si es gasta uns 5.000 euros per uns quants dies d'investigació, pot obtenir de nosaltres fotografies i vídeos que demostren que està fent competència deslleial. De fet, això va ser un cas real. L'empresari es va gastar 5.000 euros però, gràcies a això, va poder acomiadar el treballador sense haver de pagar-li ni un duro".Qui explica aquesta història és Johann's Lid, el sobrenom comercial d'un detectiu privat que treballa a Manresa i que té clients a tota la Catalunya central. Lid amaga expressament el seu nom real per qüestions de seguretat. Assegura, de fet, que ell és "l'únic" detectiu que continua en actiu a la comarca del Bages (almenys, en una situació de legalitat) i, amb ell, hi treballen mitja dotzena de col·laboradors. "Però abracem molt més que Manresa: arribem a Puigcerdà, Andorra, Solsona, Martorell, Granollers, Vic...
Si haguéssim de viure només de Manresa, potser sí que ens moriríem de gana", admet amb un somriure.

(REGIÓ 7 - LLEGIR MÉS).
 

Molt més que la gravadora i el gerro

"Molt més que la gravadora i el gerro"

Els sistemes per enregistrar converses inclouen des de micròfons sense fils fins a bolígrafs espia

el mètode d\'enregistrament d\'una conversa no ha canviat pas gaire els últims anys: "el millor sistema és el micròfon sense fil, de petit format: el pots col·locar camuflat en qualsevol lloc, perquè no tens el problema del cable.

Un dels aspectes més ...

Vegeu l'article senser publicat al regio 7


Àmbit d'actuació

PRINCIPALS AREES D'ACTUACIÓ

Les principals arés d'actuació son les comarques de de la provincia de Barcelona i limitrofes. Així doncs, a part de Manresa i la comarca del Bages, els nostres serveis arriben també a Solsona (Solsonés), Berga (Berguedà), Terrassa, Sabadell, Rubí, (Valles), Lleida, Osca, etc. , Igualada (Anoia), Vic (Osona) i sobretot Barcelona.
No obstant, també oferim els nostres serveis més enllà de les comarques més properes, i hem tingut actuacions a Girona, Tarragona Lleida, altres comunitats de l'estat espanyol, com Aragó,i Valencia i Madrid, i el sud de França.

GRAFOLOGIA

També realitzem la investigació de textes que ofereixin dubtes per saber l'autoria real, utilitzant les últimes tècniques en grafologia, així com la convalidació de signatures en documents, efectes bancaris, etc.
Igualment, en la investigació de grafits i pintades intimidatories per poder esbrinar-ne l'autoria.

CAMARES DE VIGILÀNCIA

Els sistemes de video-vigilancia poden estalvia moltes hores de vigilancia en fets puntuals que requereixin una gran atenció i que en cost de personal poden suposar un gran estalvi.
Les càmeres poden estar 24 hores constantment gravant i donant una seguretat de que els detalls importants no es poden escapar.


Detectives Manresa

DETECTIUS JOHANN'S LID

Detectius Johann's Lid (DetectivesManresa.com) és una agència d'alta investigació privada i criminologia a Manresa, fundada en l'any 1992 pel seu actual Director General, detectiu privat, diplomat en Investigació Privada i Criminoleg per la facultad de Dret de Barcelona l'any 1992, amb àmbit d'actuació nacional i internacional amb base a Manresa.
Detectives Manresa. Som una empresa de serveis professionals i de gran efectivitat amb una trajectoria immillorable, serietat i confidencialitat extremes. Som profesionales dedicats de forma exclusiva a la investigació privada amb serveis orientats de forma especialitzada segons els nostres clients siguin particulars o empreses.

A Detectives Manresa tenim un mètode de treball eficaç per qualsevol qüestió, sigui de tipus empresarial o privat. Ens avalen més de 20 anys d'experiència, serietat i trajectòria professional.

En el nostre mètode de treball a Detectives Manresa prevalen i apliquem sempre:

  • Una planificació prèvia abans de començar qualsevol actuació


  • Informar al nostre client de l'estat actual de la nostra actuació


  • Confidencialitat i secret professional en totes les actuacions

Tot i que l'ambit d'actuació està centralitzat a Manresa, Comarca del Bages i Catalunya, també desenvolupem la nostra activitat a la resta d'Espanya i a l'estranger. També mantenim contacte amb les més importants associacions internacionals de detectius. D'aquesta manera garantitzem als nostres clients la completa ressolució de les investigacions que se'ns plantejen.


A Detectives Manresa disposem l'última tecnología per a les nostres actuacions i sempre utilitzant tècniques de conformitat amb la legislació vigent, a fi i efecte d'aconseguir la validació en les proves obtingudes davant els Tribunals i estaments judicials competents.

A Detectives Manresa tenim serveis professionals per a particulars i empreses que necessitin informació precisa pel que respecta a temes puntuals, determinants i de vital importancia personal o professional, informacions adients per afrontar situacions o fets adversos que les circumstancies porten.

A Detectives Manresa, si necessites assessorament especial o proves fiables per a casos particulars, amb nosaltres pots obtenir el millor assessoramient professional, solucions personalitzades i màxima confidencialitat.

A Detectives Manresa som experts en recerca de persones, temes laborals, empresarials i familiars.

Com a Detectius privats, la nostra professió és la informació.
Manresa - Barcelona - Lleida - Osca
Investigacions a la Catalunya Central

ENTREVISTES I RECERCA


El treball de l'investigador en cada cas, consisteix en fer entrevistes, muntar sistemes de vigilància i enfocant cada cas desde àmbits diferents. Quan el cas requereix sortir a la recerca de pistes, els detectius fan servir diverses metodologies. Sovint es fa servir el seguiment de persones.


EMPREMTES DIGITALS

Els investigadors de Detectives Manresa fem servir diferents sistemes per obtenir les empremptes digitals. Es fan servir sistemes químics i pols especials, que reaccionen a les restes corporals i d'aquesta manera poder obtenir l'emprempta.

Posteriorment escanajem la fotografia de l'empremta en programes d'ordinador i es comparen amb millons d'empremptes dactilars ja existents. (L'FBI té en els seus arxius més de 100 millons d'empremptes). Tot i que no tothom està en el registre d'empremtes, ja que només hi ha registre de persones que per algun motiu, generalment delictiu, estan en el registre. La investigació pot portar a una aproximació o pot donar alguna pista del sospitós respecte al cas concret.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte en investigació i assessorament.


Detectius Johann's Lid
L.O. 674
R.N.SEG.PRIVADA - 10.075
 - Manresa (Barcelona) 
609 782 000
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 199982