JOHAN'S LID utilitza "COOKIES" para garantitzar el correcte funcionament del nuestre portal web, milloorant la seguretat, per obtener una eficacia i una personalització superiors, per recollirr dades estadístiques i para mostrar-vos publicitat relevante.
Si continúeu navegant o premeu el botó "ACEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu us. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.

 
D'acord Més informació
Consulta'ns: Contacte: 609 782 000


Tarifes Detectius - Guia de tarifes

Preus d'una agència de detectius

El preu per a la localització de persones s'estableix a partir d'una tarifa que es pot veure incrementada, previ acord de les dues parts, segons la compleixitat del cas i el temps previst.

El preu d'investigacions tècniques o d'assegurances , també serà el preu bàsic, o segons la complexitat del cas i el temps previst es farà un pressupost que haurà de ser acceptat per les dues parts.

El preu d'escoltes telefoniques, vigilancies , etc on s'hagi de col·locar qualsevol tipus de material augmentarà segons la dificultat i necessitats de material que s'hagi d'utilitzar.

En cas d'acudir a un jutjat per la ratificació judicial, es cobrarà per detectiu i assistència.TARIFES A JOHANN'S LID (detectivesmanresa.cat)


Serveis addicionals: Consulteu en cada cas. Ens adaptem a les necessitats actuals i fem pressupostos personalitzats.Detectius Johann's Lid
L.O. 674
R.N.SEG.PRIVADA - 10.075
 - Manresa (Barcelona) 
609 782 000
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 203825